Prijs voor een warmtepomp

Wil je actuele prijs voor een warmtepomp weten? Maar waarom zou je eigenlijk voor een warmtepomp kiezen? Een warmtepomp benut je de aardwarmte die de natuur ons geeft om je water te verwarmen.

Al het water wat je gebruikt in je huis kun je op deze manier veel voordeliger verwarmd kan worden. Hiermee kun je al snel een rendement van 300% en je Co2-uitstoot is altijd minimaal. Daarnaast door de huidige premies van de overheid is het zijn investering op het exacte moment meer dan waard.

De voordelen van een warmtepomp

De voordelen van een warmtepomp zijn, dat het natuurlijke bronnen er altijd zijn en je geen belasting geeft op andere bestaande energiebronnen. En deze bronnen zijn gratis en goed voor het milieu en voor je portemonnee. Het enige wat het systeem gebruikt is elektriciteit voor de pomp.

Net zoals elk ander systeem heeft ook een warmtepomp zijn voor- en nadelen. Zo is de installatie niet erg eenvoudig. Maar dankzij de premies/subsidies valt de prijs erg mee. Hieronder meer over alle voordelen en nadelen van warmtepompen.