Online muizenval kopen

Online een muizenval kopen? Zo zijn er verschillende goedkope diervriendelijke muizenvallen maar het probleem met deze vallen zijn, dat ze niet altijd optimaal werken door snel dicht te slaan. Een muis is nu eenmaal een schichtig diertje en zal bij het minste ergens anders heen gaan en probeer dan de muis maar te pakken.

Een trip trap muizenval is toch wel één van de goedkopere muizenvallen in zijn soort die goed werkt. Het is een doorzichtige muizenval, zodat je direct kunt zien of je een muis gevangen hebt. Zet er lokaas in en zet de muizenval op scherp.

Hoe bestrijd ik ze?

Zet meerdere muizenvallen op verschillende plekken neer waar de muis het meest voorkomt. Hierdoor vergroot je de kans dat je meerdere muizen vangt en dat niet de populatie harder zal groeien als de vangsten.

Wat je er tegen kunt doen is de webwinkel van ongediertewinkel.nl te bezoeken. Hier vindt je namelijk alles om alle soorten ongedierte te bestrijden. Dus wacht niet langer en bezoek vandaag nog de webwinkel.

https://www.ongediertewinkel.nl/muizen-bestrijden/muizenvallen.html