Ballonvaart Amsterdam

Al een keer over ballonvaart Amsterdam nagedacht? Wil je Amsterdam nog mooier ervaren dan het al is, vanaf bovenaf? Tijdens een zeer exclusief ballonvaart kun je het IJ, de grachtengordel en alle andere prachtige monumentale plekken bekijken vanuit de lucht wat Amsterdam zo magistraal maakt.

Met een ballonvaart van Ballonvaren.com ben je verheven boven alle drukte en zul je een ervaring hebben die maar weinig mensen ooit mee zullen maken. De piloten varen hun passagiers dan ook vol trots langs een aantal maal per jaar over deze fantastische stad.

Een ballonvaart over Amsterdam plannen

Vaarten over Amsterdam zijn vaak lastiger te plannen, want de weersomstandigheden moeten perfect zijn en ook vooral de windrichting speelt hierin een belangrijke rol. Indien je mee wilt, zul je wel een beetje flexibel moeten zijn, maar de beloning is zeker de moeite waard.

A3 Ballon heeft al sinds 1986 ervaring met het uitvoeren van ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven. Jaarlijks worden door ons circa 12.000 passagiers vervoerd en hiermee zijn wij het grootste ballonvaartbedrijf van Europa.

Wij beschikken over maar liefst 12 moderne heteluchtballonnen die allen goed uitgerust zijn. De verschillende heteluchtballonnen zijn, mede afhankelijk van de mand, geschikt voor 2 tot 20 passagiers. Daarnaast bezitten wij ook één van de grootste operationele heteluchtballonnen ter wereld, geschikt voor 24 passagiers.