HDMI CEC kabel kopen

CEC betekent Consumer Electronics Control en vele zien deze technologie als het einde van de afstandsbediening. Je kunt hiermee alles centraal aansturen van meerdere apparaten die je terug kunt vinden in de woonkamer.

Je kunt met deze technologie eenvoudig de audio van de receiver, televisie, Blu-ray speler, gameconsole en geluidsinstallatie via HDMI bedienen. Echter ligt het wel aan het apparaat of CEC functioneert, want het moet natuurlijk wel CEC ondersteunen. Nog niet alle apparaten ondersteunen momenteel CEC.

Online HDMI CEC kabel kopen

Consumer Electronic Control oftewel CEC en het is een speciale functie van HDMI. Dit is in het leven geroepen door de zogenoemde officiƫle HDMI organisatie. Het is mogelijk om met CEC eenvoudig apparaten met elkaar te koppelen en beter met elkaar te laten communiceren.

Heb je weleens van de webwinkel RU connected gehoord? Dit is de webwinkel waar je eenvoudig een HDMI CEC kabel kunt kopen. Maar waarom zou je dit kopen en wat zijn de voordelen van deze HDMI kabel? Lees hier meer over op de website van RU Connected op de speciale ingerichte pagina.