Een date!

Zal me eerst zelf wat voorstellen. Ben een man van 187 en een goed figuur. Veel getraind en dat kan je nog zien. Na wat heen en weer gemaild te hebben kwamen we tot een afspraak. Ik zou haar ophalen vlakbij haar huis. Maar daar wou ze nu nog niet heen. Dus had ik een kamer geregeld in een hotel ergens in het midden van het land. Toen ik aan kwam rijden stond ze er al. Ja ik herkende haar van de foto en de omschrijving van haar wat ze aan zou trekken. Wat zag ze er lekker uit. Mooi gezicht lang blond haar in een losse staart. Fors figuur met een DD cup. Lekkere stevige maar toch volgens mij strakke kont. Stevige maar toch redelijk lange benen. Verpakt in laarzen net boven haar knieen en een hak van ongeveer 12 cm. Zwart jurkje en lekker opgemaakt. Ik stapte uit me auto en liep op haar af en zei haar naam. “Hee Bianca?” Ze keek me recht in me ogen die nu al zaad vroegen. Ik gaf haar een zoen op haar mond die meteen beantwoord werd met haar tong die mijn tong vond. Wow wat een lekker wijf. Ze fluisterde in me oor dat ze normaal niet zo was maar dat ze door de mail en het chatten opgewonden was geworden en genomen wou worden. Ik gaf haar een zoen en vond met me hand de rand van haar jurkje. Ze liet me mijn gang gaan en ik voelde geen slipje wel een enorm nat kutje en terwijl ik eraan voelde bleek dat enorm strak te zijn. Ik stopte er een balletje in wat ik kon bedienen. Ze gilde zacht “Wat is dat?””Geniet ervan” Meteen liet ik het zachtjes trillen ze kreunde “Ooooh lekker” Ik begeleide haar naar me auto en terwijl we naar het hotel reden speelde ik met het balletje en dus met haar. Opeens kreunde ze dat ze wou komen. Ik zette het balletje voluit en ze kwam klaar. Ze kreunde en gilde haar tepel stonden stijf in het jurkje. Omdat die omhoog was gekropen zag ik dat het vocht langs haar benen liep. “Oooooh jij hebt wat schoon te likken straks” Me pik stond al op springen.

Tijdens het inchecken speelde ik ook met de afstandsbediening terwijl ze naast me stond. Ze kreunde licht en werd lief rood in haar gezicht. Na de sleutel te hebben gehad liepen we naar de lift. In de lift pakte ze me en begon me geil te zoenen en voelde me haar hand over mijn pik. “Die is straks voor mij” Zoenend rolde we de lift uit en botste tegen een ouder stel aan die ons verbaast aankeken. “Hij gaat me neuken haha” De deur naar de kamer was nog niet open of ik voelde haar hand me gulp zoeken. En me weer zoenen. Ik pakte haar tieten beet en kneep er hard in. “Harder knijp harder!!!!!Bijt erin OOOOOh doe me maar pijn. Heerlijk” Ik trok haar jurkje uit en daar stond ze voor me. Alleen een paar laarzen aan en een kaal nat poesje. Gauw trok ze mijn kleding uit en knielde voor me neer en begon me pik voorzichtig in haar mond te stoppen. Geen handen alleen haar mond zacht hard snel langzaam. Tergend langzaam kneiter hard werd me pik ervan. Ik voelde dat ik zou komen toen ze stopte. “Lekker wil je me mond volspuiten of liever op bed verder?”

We stapte op het bed en ik masseerde haar tieten die toch wel groot waren. Langzaam ging ik over haar grote buik naar beneden en likte haar klitje. Ze kreunde! Nog een lik over haar lipjes die langzaam weken en erg vochtig waren. “Oooooh vinger me ook” Ik bedacht me geen moment en stopte een vinger in haar kutje en 1 in haar poepgaatje. Ze kreunde “Ja lekker” Terwijl ik haar klitje bleef likken en me vinger uit haar kontje trok duwde ik nog 2 vingers in haar kutje. Ze gierde het uit Meer meer Al mijn vingers verdwenen in dat strakke kutje. Met me vuist ging ik verder. Ze schreeuwde het uit dat ze wou komen. Opeens kwam ze. Terwijl ik snel mijn hand uit haar haalde kwam ze spuitend klaar. Diep ademend en stijve tepels voelde ik haar benen om me heen knijpen. Heerlijk dat leer tegen me aan en die hakken die in me rug duwde. “Neuk dat kutje!!! Doe het hard” Ik stopte mijn pik meteen in haar en voelde haar benen weer om me heen. Hard nam ik haar en na even gestoot te hebben wou ze bovenop me zitten. Als een ruiter reed ze me keihard. Oooh me pik voelde haar kut die strak en nat was. Heen en weer snel en zonder mededogen reed ze door haar tieten in me mond stoppend. Ik voelde me orgasme opkomen en beet hard in haar tepel en spoot haar kutje vol. 3, 4 stralen spoot ik hard in haar kutje. Ik voelde hem samenknijpen en…… Ooooh zij kwam ook weer. Ze bleef even lekker bovenop me liggen en gaf me een zoen. Heerlijk ontspannen met nog een stijve pik lag ik daar. Opeens stopte ze en vroeg me of ze een wens mocht laten uitkomen. Ik twijfelde maar gut wat kan me gebeuren. Langzaam haalde ze me pik uit haar kutje en ging met haar vol kut op me mond zitten. Ik moest haar kutje schoon likken. Haar sappen en mijn sperma. Oooh wat was dat heerlijk. Ze kreunde en kneep met haar benen me hoofd bijna fijn. En bleef haar likken. In haar kutje en haar klitje.

Ze kreunde weer en vroeg of ik nog een keer kon. Maar dan in me kontje. Ik ben nog maagd maar wil het. Doe je voorzichtig? Vroeg ze lachend. Terwijl ze doggy ging zitten kroop ik achter haar en duwde me pik langzaam in haar kontje. Ze schreeuwde dat het pijn deed maar dat ik door moest gaan. Toen hij erin zat stopte ik even. “Neuk me” Voorzichtig stootte ik in haar kont langzaam steeds iets sneller. Was haar kutje al strak haar kontje was als een knijpende hand die niet losliet. Normaal kan ik langer na een keer te zijn gekomen maar nu was het de opwinding? Het strakke kontje?Na een paar minuten stoten kwam ik klaar in haar kontje. Ze schreeuwde het uit dat het zalig was en dat we het vaker moesten doen. Me pik werd langzaam slapper en gleed uit haar kontje. Me sperma liep uit haar kontje en ik likte het op. Gaf haar een zoen en we deelde me sperma. “Zullen we douchen?” Ik ritste haar laarzen open en we liepen zoenend naar de douche. Terwijl het warme water op ons neer klaterde. Groeide er weer iets tussen ons in. Ze tilde haar been op en ik duwde haar tegen de muur terwijl me pik in haar gleed en haar hard nam tegen de muur aan. Ze kwam een paar keer klaar en schreeuwde het uit dat ik moest stoppen haar kutje werd rauw en….. ik spoot haar vol en viel uitgeput tegen haar aan mekaar zoenend verwennen. Na elkaar lekker te hebben afgedroogd te hebben liepen we naar buiten terwijl iedereen ons nakeek. Lachend liepen we naar de auto.
“Wanneer doen we het weer?”