Hester, mijn vaste kapster

Hester, mijn vaste kapster, had altijd al een bepaalde aantrekkingskracht op mij uitgeoefend. Een volslanke dame, rond de 1 meter 70 groot en voorzien van een heerlijk stel stevige billen en een lekkere D-cup borsten. Het stevige ‘onderstel’ maakte contact met de grond door middel van sexy hoge hakjes. Daarbij was ze ook nog eens grappig en sympathiek. Ze had meerdere malen voorovergebogen en dan had ik een prachtig uitzicht gehad op de forse hangende ‘tweeling’. Eigenlijk had ik gewoon mijn zinnen op haar gezet!

Vandaag was het weer tijd haar te bezoeken. Een broeiende warme dag, waarbij half Nederland, of binnen zat of aan het strand lag. Maar afspraak is afspraak, dus ik op pad. Hester had vanwege het gebrek aan klandizie al in de deuropening staan wachten. En nog interessanter, had een uiterst luchtig zomerjurkje aan gehad. En…………dat stond meteen buiten kijf, ze droeg absoluut geen lingerie.Haar prachtige donkerbruine tepels keken ondeugend door de dunne stof de wereld in. Wat een geil plaatje!

We hadden elkaar de hand geschud en waren naar binnen gegaan. Hester was in een opperste beste stemming geweest. Ze was ijverige begonnen aan het knippen van mijn haren. En, onbedoeld of niet, een paar keer belanden haar prachtige bosten tegen mijn gezicht aan. Ze excuseerde zich onmiddellijk, doch ik had geantwoord: “Hoef je je echt niet voor te schamen Hester, ze zijn prachtig en heerlijk zacht!” Ik had het er warm van gekregen, en mijn ‘staaf’ in mijn broek ook!

Hester had dit klaarblijkelijk ook opgemerkt, want ze had gevat geantwoord: “Ha, volgens mij wil jou leuter graag de nadruk leggen op de laatste lettergreep van kappersbeurt!” Met een vuurrood gezicht had ik enkel nog gestameld: “S, so, sorry, Hester!” Hester had enkel meewarig geglimlacht en was gewoon vrolijk door gaan knippen. Althans, tot zij weer recht voor mij had gestaan en er geen drie knoopjes van het decolleté open waren maar plots wel zes! Ik had een geweldig zicht op de prachtige ronde vormen die mee deinden als ze zich iets verplaatste op haar sexy hoge hakjes.

Ik werd gek van verlangen en begon langzaam steeds zwaarder te hijgen. Hester had het uitgegierd van plezier en was recht voor mij gaan staan. Had resoluut haar jurkje over de schouders getrokken en op de grond laten vallen en gezegd: “Weet je wat we doen?, jij een beurt, ik een beurt!” Naakt had ze het knippen afgemaakt, waarbij ze zo nu en dan plagerig de tieten in mijn gezicht had geduwd.

Aan de prachtige kaalgeschoren vagina was duidelijk te zien geweest, dat ook zij genoot. De schaamlippen waren al wat gegroeid en geweken naar de buitenkant. Hierdoor stond de ingang van de roze ‘neukgleuf’ al half open. Aan de zijkanten van de schaamlippen had zich daarbij wit vrouwengeil gevormd en ook uit de ingang van de ‘grot’ druppelde vocht. Ze was er helemaal klaar voor geweest om te worden genomen!

Hester had op een gegeven moment de schaar en kam neergelegd en was voor mij door de knieën gegaan. Had routineus snel mijn broek naar beneden getrokken en had mijn stijve uit zijn benarde positie bevrijd. Al zwiepend had hij haar uitdagend aangekeken. Hester had haar mooie rode zachte lippen om de eikel geplaatst en was behoedzaam de zenuwen gaan verwennen. Wow, deze meid wist van wanten. Ik kermde het uit: “Ja, he, heeeeeerlijk!” Hester had enkel een brede smile op haar gezicht getoverd en had, langzaam maar zeker, mijn 16 centimeter geheel in haar mond laten verdwijnen. Ze was pas gestopt toen haar gezicht in mijn kruis noodgedwongen tot stilstand kwam. Hierna had ze ervaren mijn ‘paal’ gepijpt. Ik gilde het werkelijk uit van genot. “S, shiiiiit, Hester, ga door, ga door, je pijpt geweldig!”

Hester had voelen aankomen, dat als ze zo door zou gaan, ik ongetwijfeld al snel haar mond van een ‘drankje’ zou voorzien. Ze had zich daarop met haar stevige kont naar mij toe gedraaid en had mijn snoeiharde leuter resoluut tussen de aalgladde schaamlippen geduwd. Al zittend in de stoel, had zij voorovergebogen mijn leuter enthousiast bereden. Onderwijl had zij mij bevolen: “Meppen die strakke billen, en kneden die tieten!”

Ik had haar billen geestdriftig van een pak slaag voorzien. Later had Hester zelfs gezegd, dat ze drie dagen later de handen nog had zien staan! Al heerlijk meppend en borsten knedend, had ze het uitgegild van wellust: “Heeerlijk, meppen, harder, hardeeer, i, i, ik, koooooooooom!” De vagina had zich verkrampt, had mijn leuter nog steviger omklemd en trillend en schokkend op haar benen, had ik mijn zaad explosief haar ‘vragende’ kutje in gepompt. Het overtollige liep al snel langs mijn leuter en haar billen op de grond.